Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 219 reviews
by Chelsea Blom on Rijschool FORTE!

Fijne rijschool! Een goede sfeer en een vriendelijke rijinstructeur. De lessen waren duidelijk en leerzaam. Dankzij Jasien heb ik mijn rijbewijs mogen halen. Hartstikke bedankt!

by Shaggal Welles on Rijschool FORTE!

Ik ben helaas drie keer gezakt via een andere rijschool en vervolgens ben ik door een kennis bij Urmilla begonnen en wat was het een wereld van verschil zeg! Ze heeft me zo goed les gegeven. Ze is erg geduldig, lief en begripvol en wat was de sfeer toch fijn. Ik heb dan ook mijn rijbewijs in een keer gehaald (sinds ik bij haar ben begonnen). Ik ben je enorm dankbaar Urmilla en toch wel jammer dat ik nu niet meer met je in de auto zal zitten, maar dankzij jou kom ik je vast wel weer tegen op de weg! Veel succes met alles nog.

by Demi on Rijschool FORTE!

Bram is een topper, als je echt iemand zoekt waar je ook mee kan lachen. Ben je hij hem aan het goede adres. Thanks voor de geniale gesprekken, het lachen! Sorry voor het schelden, zal mn best doen dit minder te doen. 😂😂

by Denise van Wijngaarden on Rijschool FORTE!

Top rijschool! Vriendelijk, goeie sfeer, leerzaam en betaalbaar ( ook best belangrijk) Dankzij Satish heb ik eindelijk m’n rijbewijs... Alles werdt goed uitgeld en er werd veel herhaald met fijne tips! Dankjewel!!!

by Wesley felperlaan on Rijschool FORTE!

Ik ben in 1 keer geslaagd goede rijschool .Goede rijinstucteur

by Suleman rana on Rijschool FORTE!

Top rijschool! Alles word duidelijk uitgelegd en met name ron geeft uitstekend les. Ook het in plannen van je examens en eventuele verdere hulp word gewoon gegeven. Eerlijk, vriendelijk, en een betaalbare rijschool die zeker een aanrader is.De service van de kwaliteitsmanager bram is er ook 1 om u tegen te zeggen. Ondanks de lange wachttijden bij het cbr doet die er alles aan als je er behoefte aan hebt om het eerder voor je in te plannen.Top en ik ga genieten van mijn rijbewijs!

by Joey Peluffo on Rijschool FORTE!

Dankzij Bisoen ben ik in 1x geslaagd. Veel geleerd van hem en hele leuke lessen gehad. Altijd erg flexibel geweest en altijd leerzame lessen. Bedankt!

by Mees Bouter on Rijschool FORTE!

Ik ben in 1x geslaagd door Soerish! Het waren super leuke lessen en heb doorheen in 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt man en groetjes van Mees!

by Ayyoub Mesaoudi on Rijschool FORTE!

Geslaagd door de lessen van Bisoen. Het was een gezellige en leerzame ervaring. Echt een aanrader

by Lorenzo on Rijschool FORTE!

Dankzij soerish in 1 keer geslaagd!! Hij is echt chill en aardig. Hij leert je alles goed aan en bij hem voel je je op je gemak.

Page of :
«
 
 
 
»