Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 254 reviews
by Giovani Benarsie on Rijschool FORTE!

Sourish is echt de beste rijinstructeur! De aller eerste les had ik het moeilijk. Binnen 10 lessen was ik klaar voor het examen en heb ik het ook gehaald! Een echte aanrader voor iedereen!

by Arbab on Rijschool FORTE!

Fijne rij instructeur en legt duidelijk alles uit. Ook heel flexibel met lestijden. Een echte aanrader. Bedankt bisoen

by Esther Reedijk on Rijschool FORTE!

Geslaagd bij Jasien Abdoel Kadir. Hele fijne en leerzame rijlessen gehad. Veel geleerd en ook goed herhaald. Zeker aan te raden! In 1 keer geslaagd.

by Esther Reedijk on Rijschool FORTE!

Geslaags bij Jasien Abdoel Kadir. Fijne en leerzame lessen gekregen. Veel dingen geleerd en ook regelmatig herhaald zodat je het helemaal onder de knie had. In 1 keer geslaagd. Zeker aan te raden!

by Rosanne de Raad on Rijschool FORTE!

Gelest bij Soerish ! Ben in 1 keer geslaagd dankzij de leerzame en gezellige lessen!heel erg bedankt voor de lessen Soerish ! Ben er enorm blij mee en heb veel geleerd! En zal het natuurlijk missen dr gezellige lessen.

by Tamara van der Lee on Rijschool FORTE!

Yess ook ik ben bij de 2de keer geslaagd door behulp van Urmila. Super fijne en gezellige lessen gehad. Ook leuke gesprekken haha. Ze was erg geduldig en wist precies waar ik nog extra hulp bij nodig had. Hartelijk bedankt!

by Buthaina almansoury on Rijschool FORTE!

12-10 2018Geslaagd bij de beste rij-instructeur soerish 🤓,Hij legt alles goed uit , gezellige man en flexibel inde lestijden maar Heel Veel dingen geleerd van hemZeker een aanrader👍

by Rachel Winter on Rijschool FORTE!

Goede rijschool en rij-instructeur!! Top lessen gehad en alles werd goed uitgelegd.Bedankt voor alles Jasien!

by Vukan Radulovic on Rijschool FORTE!

Beste rijinstructeur. Veel genoten van de lessen. Duidelijk en “to the point”, Fatma geeft heel goed les, zeker om aan te raden!

by Faisal Arbab on Rijschool FORTE!

Geslaagd bij bisoen. Fijne rij instructeur en legt duidelijk alles uit. Ook heel flexibel met lestijden. Een echte aanrader. Bedankt bisoen🍹

Page 1 of 26:
«
 
 
1
2
3
 
»