Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rijschool FORTE!
Average rating:  
 265 reviews
by Terence on Rijschool FORTE!

Vandaag geslaagd bij Jasien. Zeker een goede rijinstructeur. Neemt alle tijd die je nodig hebt en zeer leerzaam. Zeker aan te raden! Dankjewel:)

by Fabienne de Reus on Rijschool FORTE!

Vandaag geslaagd ! Asha was echt een super instructeur ! Ik heb ontzettend veel van de lessen geleerd en ik vond de lessen ook altijd ontzetten leuk !
John zeker niet te vergeten , ook hij is een ontzettend goede instructeur. Helaas door omstandigheden kon hij een tijdje niet meer lessen. FORTE BEDANKT ! 🎉

by Fabienne de Reus on Rijschool FORTE!

Vandaag geslaagd !! Bedankt asha ! Je was een geweldige instructeur je nam echt de tijd voor me , en de lessen waren altijd super gezellig. Ik heb zo ontzettend veel van je geleerd ! Ook wil ik john bedanken ook hij is een ontzettend goede rijinstructeur ! Door omstandigheden was hij er helaas even uit. Ontzettend bedankt jullie beide !!

by Naoufal on Rijschool FORTE!

Goeie rijschool, ik heb gereden met Jasien. Het is een leuke aardige man waarmee je gezellig kunt praten. Natuurlijk was het heel leerzaam. Rijschool Forte is zeker een aanrader. Ik ben in 1x GESLAAGD.

by Ronize Bijnaar on Rijschool FORTE!

Geslaagd bij rakesh! Fijne rijinstructeur en heel duidelijk. Ik heb veel geleerd en nu heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik raad deze rijschool aan iedereen!

by Romy Kirindongo on Rijschool FORTE!

Vandaag geslaagd bij Ruben! Super leuke lessen gehad en het voelde heel vertrouwd. Totaal niet moeilijk met af zeggen of verwisselen van tijden! Ik raad deze rijschool zeker aan!

by Danisha Romijn on Rijschool FORTE!

Vandaag in 1 keer geslaagd bij Jasien. Ik vond het leuke en leerzame lessen en Jasien, U ARE THE BEST!!👍🏽

by Kaman on Rijschool FORTE!

Goedendag. Ik ben Kaman en ik ben vandaag geslaagd voor mijn b rijbewijs. Deze heb ik in een keer gehaald. Ik heb gelest bij Forte.
Ik heb veel geleerd en veel plezier gehad tijdens het rijden bij mijn rijinstructeur Ron. Hij zorgde dat ik mij op mijn gemak was en thuis voelde. Verder geeft hij aan het einde van de les feedback over wat er goed en slecht ging. Dit zorgde ervoor dat ik weet waar ik op moet letten. Ik ben Ron heel erg dankbaar en ik ben blij dat ik bij Forte heb gelest. Heel erg tevreden!!!👍🏼

by Lisette on Rijschool FORTE!

Vandaag voor de tweede keer geslaagd bij Jasien! Heel erg bedankt voor alles!
Het was erg fijn om elke keer met hem te rijden! Ik heb veel van hem geleerd:)

by Kira on Rijschool FORTE!

Geslaagd bij Urmilla, liefste en geduldigste vrouw ever. Ik ben in het verleden aangereden en had het zwaar met de eerste rijlessen. maar met de hulp, kalmte en het geduld van Urmilla is het me toch gelukt m'n rijbewijs te halen. DANKJEWEL!

Page 1 of 27:
«
 
 
1
2
3
 
»