Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 229 reviews
by Grace Heijns on Rijschool FORTE!

Geslaagd bij Jasien! Super goede rij instructeur. Hij legt alles zorgvuldig uit heeft aandacht voor je! Hij maakt altijd tijd voor je, erg flexibel! Ik raad Jasien en deze rijschool aan iedereen aan!

by Jimmy ramawadh on Rijschool FORTE!

Een hele goeie rijschool!! Heb echt heel veel geleerd van Urmila altijd duidelijk en goede lessen heel erg bedankt goede uitleg en de beste instructeur heel erg bedankt!

by Arnold hose-fox on Rijschool FORTE!

Een hele goeie rijschool en een rij instructeur surender is zijn naam een goeie relaxe man waar je alles over rijen kan leren en het snel aanpakt waar je mee rekening moet houden met examen en alles is goed aan deze rijschool en altijd op tijd en ze zijn ook tot laat bezig en heb tijd voor je over en de prijs is ook mooi en slag percentage is er zeker probeer het maar zal je of jullie het zelf meemaken succes en hope dat iedereen zijn rijbewijs haalt de groetjes aan de rijschool forteeeeeeeeeeee :-):-);-);-):-D:-D:O:O en aan surenderrrrrrr

by Jelle ansems on Rijschool FORTE!

Geslaagd voor me rijbewijs een hele goede klik met rene super goede uitleg gekregen bij het rijden. Altijd een goede sfeer gehad in de auto. Elke les is altijd duidelijk geweest een hele fijne rijschool. En natuurlijk heel goedkoop.

by Esmee Bart on Rijschool FORTE!

Wat een topper die Ruben!Na aanleiding bij hem gaan rijden aangezien mijn broer ook bij hem heeft gereden en jahoor had in 1x mijn rijbewijs!!Heel erg bedankt ruub!!En Rakesh voor het meegaan naar mijn examen!

by Anass Fendrhoussi on Rijschool FORTE!

Hele fijne lessen gehad met John. Met iedere les kwam ik snel dichter bij het behalen van mijn rijbewijs, en nu heb ik hem ook echt! Super tof!👍🏼

by Mattheo den Haan on Rijschool FORTE!

Soerish, bedankt voor de gezellige en leerzame uurtjes die we in de auto hebben doorgebracht!

by Mayra Soeterboek on Rijschool FORTE!

Super rijschool!!! Heb super veel geleerd van soerin!! Heel erg bedankt. Ben er zo blij mee.Goede uitleg en super aardige rijinstructeur.

by Chaima Agzennay on Rijschool FORTE!

Heeee!! Met Chaima Agzennay ik ben vandaag geslaagd! Ik heb gereden met Fatma. Een top wijf, een van de beste instructeurs. Ik vind dat forte heeeeel blij mag zijn met Fatma ❤❤!! MIJN DAG KAN NIET MEER STUK WHOOP

by Esmanur Bagcan on Rijschool FORTE!

Top rijschool! Door de leerzame en ook gezellige lessen van Fatma heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Dankjewel!!!

Page of :
«
 
 
 
»