Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rijschool FORTE!
Average rating:  
 292 reviews
by majid on Rijschool FORTE!

Top rijinstructuur en daarmee bedoel ik de heer Sourish. Geeft goed les leert je waar ze op Letten kan je je snel alles leren en ben geslaagd in 3 en half les geweldig deze man is een aanrader

by Sven Bouman on Rijschool FORTE!

Geslaagd bij Ruben. Ik weet zeker dat er geen gezelligeren rijinstructeur bestaat dan hij, want hij is super flexibel met tijden en plaatsen waar hij je kon ophalen

by Daan H on Rijschool FORTE!

Soerish, bedankt voor je leerzame lessen! Het was altijd gezellig met jou, en er hing een relaxte sfeer. Doordat je ook kritisch beoordeelde, heb ik gemerkt dat ik elke les beter werd in autorijden. Het was super, bedankt!!

by Karin on Rijschool FORTE!

Door een flinke dosis humor en een goede kritische blik in één keer mijn examen behaald mede door Ruben! Onwijs bedankt!! Ik heb elke les veel geleerd!

by Merve Berber on Rijschool FORTE!

Vandaag in 1 keer geslaagd bij Forte (Fatma) super blij en tevreden met alles! Fatma was erg geduldig met mij en legde mij alles elke keer erg goed uit. Heel erg bedankt voor alles!! 😄

by Evita Marte on Rijschool FORTE!

Vandaag geslaagd bij Fatma. Heel erg bedankt! Het waren hele fijne lessen. Een hele fijne instructrice waar ik veel van heb kunnen leren.

by Filipe de Araújo Pereira on Rijschool FORTE!

Ik heb na een pijnlijke paar keren zakken, heel veel zelfvertrouwen gekregen van Bisoen, hij had vertrouwen in mij en ik raad hem aan! Hartstikke bedankt Bisoen voor de lessen!

by Ibrahim on Rijschool FORTE!

Na een korte examenrit ben ik vorige week geslaagd. De rijlessen bij Soerish waren altijd duidelijk en leerzaam, maar tegenlijkertijd ook erg gezellig. Soerish, heel erg bedankt!

by Mercan karakoc on Rijschool FORTE!

Hooi met mercan ik heb net me rijbewijs gehaald bij fatma..Ze geeft echt perfect les een hele goeie mevrouw..bedankt voor alles..

by Marko Radulovic on Rijschool FORTE!

Net geslaagd voor mijn rijbewijs en te danken aan Fatma.
Je was er altijd voor mij, altijd gezzelig en leerzame lessen.

Dank je wel Forte en Fatma!!!

Page 1 of 30:
«
 
 
1
2
3
 
»