Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 133 reviews
by Cecilia van Damme on Rijschool FORTE!

Gisteren mijn rijbewijs gehaald dankzij rijinstructeur Rakesh! Op een vriendelijke, professionele en veel geduld heeft hij mij erdoorheen gesleept. Hiervoor zal ik hem altijd dankbaar zijn, want zonder hem had ik het niet gehaald!!! Dank je wel! Wat ben ik ontzettend blij!!!!!

by Vicky Vijg on Rijschool FORTE!

Ik zou rijschool Forte zeker aanbevelen, goede rijlessen en duidelijke uitleg. Ik ben in twee keer geslaagd en heb goede ervaringen, top!

by Robin Toorn on Rijschool FORTE!

Top lessen gehad met Soerish, heel veel geleerd en elke les hard gelachen over van alles en nog wat. Soerish bedankt voor de leuke tijd!

by Larissa van oorr on Rijschool FORTE!

Super rijschoolIk kwam bij hun omdat ik na een nare ervaring met een andere rijschool niet meer durfde.Kreeg een rij instrecteur uit hoogvliet en hij had me al heel snel over me angst heenHij had super veel geduld met me maar kon ook wel echt streng zijn.Heb echt onwijs veel lol gehad tijdens het lessenBen in 1x geslaagd en dat ondanks me faalangst!!!Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelenEn zal ondanks het behalen van me rijbewijs de lol en leuke lessen zeker wel missen !!!!!

by Mylady Alexander on Rijschool FORTE!

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijexamen, met veel dank aan Rakesh.Hele goeie instructeur geeft goed uitleg kan ook wel streng zijn maar daar heb je ook wat aanBij het aanmelden twijfelde ik of ik wel met de rijschool verder wou, zij hebben mij geadviseerd om het te proberen, dat toen ook gedaan.Ik wil jullie heel erg bedanken voor alles, een fijne rijschool echt een aanrader.Groetjesss...

by Mountasser on Rijschool FORTE!

Toplessen gehad van soerish. bij hem was het lessen en veel lachen. heb veel van je geleerd man kanjer.

by Rychaon Biharie on Rijschool FORTE!

Vanochtend in 1 keer mijn praktijk examen gehaald. Dat komt zeker door door mijn vader Soerish. Bedankt pa, voor alle duidelijke lessen, we hebben veel geoefend op alles waar ik moeite mee had, en af en toe gelachen. Ik heb alles perfect aangeleerd door u! Zeer goeie maar ook gezellige rijschool, waar je hard werkt om natuurlijk in 1 keer te kunnen slagen!!

by Sjors van Alphen on Rijschool FORTE!

Onlangs geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik heb les gehad van Urmila. De lessen waren erg leerzaam en gezellig. Het rijden word je duidelijk stap voor stap uitgelegd, waardoor je goed voorbereid wordt op je praktijkexamen. Heel erg bedankt!!

by Mountasser on Rijschool FORTE!

ik kan niets anders zeggen dan dat Soerish een geweldig persoon is en rij instructeur. de lessen bij hem zag ik niet als lessen maar als chillen met Soerish. in 1 x geslaagd.pow pow pow

by Mountasser O on Rijschool FORTE!

SOERISH DE BESTE RIJINSTRUCTEUR VAN DE WERELD!!! nee even zonder dollen. de heer Soerish is echt een geweldige rij instructeur. de lessen met hem dat zag ik niet eens als lessen. ik zag het als chillen met Soerish. en dat is de reden dat ik in 1x ben geslaagd. (pow pow pow)

Page 1 of 14:
«
 
 
1
2
3
 
»