Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan

Autorijles

De autorijlessen duren bij Rijschool Forte 50 minuten. Je kan er voor kiezen om 2 lessen achter elkaar te nemen. Wij adviseren alle leerlingen om dit te doen. In 100 minuten kan je meer leren, verder weg gaan met de auto en blijft er ook meer lesstof ” hangen”. Kortom, bloklessen nemen werkt efficienter, waardoor je over het totaal gezien minder lessen nodig zal hebben.

In het begin van je opleiding hou je je vooral bezig met het onder de knie krijgen van voertuigbeheersing. De instructeurs laten je in het begin zoveel mogelijk op rustigere tijdstippen lessen, zodat je rustig kan wennen aan het deelnemen aan het verkeer in een auto. Als je dichter bij je examen komt, is het verstandig om op drukkere tijdstippen te lessen. Zo kan je optimaal profiteren van jouw lestijd en ben je zo efficient mogelijk bezig.

De lessen worden aangepast aan jouw niveau, waardoor je altijd constructief bezig zal zijn en zal merken dat je snel vooruit gaat.

Bij Rijschool Forte heb je altijd een vaste instructeur. Je zal dus niet steeds door andere instructeurs opgehaald worden, omdat wij van mening zijn dat dit de kwaliteit van jouw rij opleiding niet ten goede zou komen.

Alle instructeurs van Rijschool Forte zijn erg flexibel. Lessen in de avonden en weekenden behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden.

De instructeurs hebben allemaal een vaste eigen regio waarin hun leerlingen wonen. Het voordeel van de leerlingen hierbij is dat je nooit hele stukken hoeft te ” taxi-rijden” van de ene leerling naar de andere. Uiteraard kan dit ook nuttig zijn, maar het is natuurlijk nog beter als je gewoon zoveel mogelijk tijd kan besteden aan dat stukje van de opleiding waar jij op dat moment gebleven bent.

Al onze instructeurs zijn geduldige, bekwame mensen die er alles aan zullen doen om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Dit neemt niet weg dat het vaak ook erg gezellig is tijdens de lessen. Leren staat uiteraard voorop, maar wij zijn van mening dat dit het beste lukt in een ontspannen, positieve sfeer en omgeving waarin de leerling zich op zijn gemak voelt. Daarnaast leert jou instructeur jou natuurlijk steeds beter kennen waardoor hij feilloos kan inspelen op jouw manier van leren in de praktijk. Allemaal zaken die er aan zullen bijdragen dat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Tot slot vinden wij het logisch dat jij bepaald wanneer je wil lessen, en waar je opgehaald wordt. De instructeurs zullen zo veel als mogelijk is rekening houden met jouw wensen.


“Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn over je proefles, dan kun je gratis een proefles bij één van onze andere instructeurs krijgen. Bel, mail, SMS of Whatsapp ons hier voor.

Prijs
Schakel per 50 minuten    €25,-
Automaat per 50 minuten €26,-

 

“De lessen worden aan het einde van elke les afgerekend. Vooruit betalen van lesgeld is niet nodig en vindt, indien gewenst door de leerling, plaats op eigen risico. Dit geldt ook voor de betalingen van pakketten. “