Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rijschool FORTE!
Average rating:  
 368 reviews
 by Stephany hellement

Jasien en soerish heel erg bedankt top instructeurs!!
Vandaag me rijbewijs gehaald!!!!

 by Amine

Vandaag geslaagd bij Forte!!!! Mijn instructeur was Rakesh ik wil hem super graag bedanken voor alle inzet en motivatie ik heb veel geleerd van hem ik raad daarom ook aan om bij hem te gaan lessen ๐Ÿ™‚ Bedankt!

 by Agnes S

Middels deze weg wil ik Rakesh bedanken voor zijn lessen. Rakesh is een vriendelijke en geduldige rij-instructeur. Ik raad hem zeker aan! Bedankt voor alles Rakesh.

 by Agnes

Vandaag mijn rijbewijs gehaald ben er zo blij mee!!!
Ik wil Ronny en Rakesh bedanken voor hun goede hulp en inzet.
Hele goed rustige instructeurs top gedaan jongens๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

 by Agnes

Vandaag geslaagd ben erg!!!
Ik wil Ronny en Rakesh bedanken voor hun hulp en tijd.
Goede samenwerking altijd op tijd goede gesprekken en hele goeie instructeurs.

Gr

 by Nikita gordijn

Ik wil Julie bedanken voor de leuke en mega gezellige maar ook leerzame lessen maar ook voor haar geduld dankzij haar heb ik mijn rijbewijs gehaald ik raad daarom Forte zeker aan

 by Jaleesa Rietdijk

Door Forte heb ik mijn rijbewijs gehaald! De lessen waren altijd heel gezellig en leerzaam. Bedankt Bisoen en Forte! Een aanrader voor iedereen die zijn/haar rijbewijs wilt halen.

 by Akash Gobardhan

Hartelijk dank Rakesh en Ronny. Jullie zijn top. Ik heb gisteren mijn rijbewijs gehaald. Ik heb 17 september examen afgelegd en meteen gehaald. Had het zeker niet verwacht, maar tijdens rijden dacht ik steeds terug naar alles wat Rakesh mij had geleerd en bam.....geslaagd in 1 keer. Super blij mee. Rijschool Forte zou ik jullie zeker aanraden....Rakesh is inderdaad heel geduldig. Thanks guys.

 by Cas

Hierbij wil ik mijn rijinstructeur Rakesh bedanken voor zijn tijd en geduld met mij. Het waren leerzame lessen en ik raad vrienden/kennissen rijschool Forte zeker aan!

 by Lakker

Hele geduldige, vriendelijke en vooral eerlijke rij instructeur gehad! Ben erg onder de indruk van de manier waarop ik hier les heb gekregen.. (bedankt soerish?)

Zeker een aanrader !!

Page 1 of 37:
«
 
 
1
2
3
 
»