Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan

Proefles

Waarom een proefles:

Het kiezen van een rijschool is niet niks. Je wilt er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Dit is iets dat wij ons maar al te goed beseffen. Daarom bieden wij de mogelijkheid van het volgen van een geheel vrijblijvende proefles. Op deze manier kun je kennis maken met rijschool Forte, dé rijschool in Rotterdam en omgeving, en onze manier van lesgeven. Je maakt tijdens de proefles kennis met de auto’s waarin wij lesgeven en met een van de perfect opgeleide, vakkundige instructeurs.

Hoe werkt het

Je neemt contact op met onze rijschool via de gegevens die je onder “contact” kunt vinden. Je spreekt af wanneer en waar je opgehaald wilt worden. Uiteraard bepaal jij zowel het tijdstip als de plaats. De proefles duurt 60 minuten en kost €50. In deze 60 minuten bespreek je met de instructeur wat jouw wensen zijn en op welke manier wij hier zo goed mogelijk aan kunnen voldoen. De instructeur zal bekijken wat jouw niveau is en een inschatting maken van het aantal lessen dat je nodig zult hebben. Als je besluit dat je je rij opleiding bij rijschool Forte wil gaan volgen, maak je een afspraak voor de eerste les.


“Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn over je proefles, dan kun je gratis een proefles bij één van onze andere instructeurs krijgen. Bel, mail, SMS of Whatsapp ons hier voor.