Autorijschool Forte Rotterdam | De beste, goedkoopste en voordeligste rijschool.

Vraag een proefles aan

– Waarom zo goedkoop?

Er zijn veel rij-instructeurs en weinig leerlingen, oftewel markt is verzadigd.

Daarnaast doen wij de administratie vanuit huis, waardoor wij niet te maken hebben met hypotheek- of huurkosten van een kantoorpand.

Met onze prijzen maken wij het mogelijk voor mensen die het niet zo breed hebben hun rijbewijs te halen.

De opleiding tot rij-instructeur duurt 8 maanden en is geen HBO- of Universitaire opleiding. Eigenlijk zijn onze prijzen dus heel normaal, en kan je je afvragen waarom sommige andere rijscholen zo duur zijn.

 

-Hoe kan ik me aanmelden voor een proefles of voor rijles?

Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Je kan bellen, smsen, whatsappen of mailen. De contactgegevens zijn te vinden onder “contact”  op de homepage.

 

-Wordt de instructeur die me een proefles geeft mijn vaste instructeur?

Ja, tenzij jij liever een ander wil.

 

-Is het mogelijk om te switchen van instructeur?

Ja, dit is mogelijk. Onze instructeurs doen er alles aan om de leerling op maat te begeleiden. De ene instructeur houdt het wat zakelijker dan de andere, die misschien wat amikaler is. Leerlingen hebben hierin verschillende wensen. Instructeurs doen hun uiterste best om hier op in te spelen, maar: zoveel mensen zoveel wensen. Mocht het zo zijn dat jij desondanks dus toch liever een andere instructeur hebt, dan is een mailtje naar info@rijschoolforte.nl  met uitleg over de situatie + je naam, adres, telefoonnummer genoeg om er voor te zorgen dat je bij een ander ingedeeld wordt.

 

-Hoe kan ik mijn theorie examen aanvragen?

Je theorie examen kan je rechtstreeks bij het CBR aanvragen. Dit gaat buiten de rijschool om. Kijk hiervoor op de site van het CBR.

 

-Hoe kan ik mijn praktijkexamen aanvragen?

Om jouw praktijkexamen aan te vragen moet jouw examengeld eerst betaald worden.

Het totaalbedrag is 230 euro en moet overgemaakt worden op rekeningnummer 5121089. Het is ZEER belangrijk dat je hierbij vermeld: jouw telefoonnummer, jouw voornaam, de naam van jouw instructeur.

 

Naast het betalen van het examengeld, moet je ons machtigen. Een machtiging betekent dat je ons toestemming geeft om jouw examen te reserveren.

Je hebt hiervoor een DigiD nodig. www.DigiD.nl

Als je een DigiD hebt ga je in het hoofdmenu van onze website naar ” machtig je rijschool”.  je wordt dan doorgelinkt naar de site van het CBR waarop je ons kan machtigen. Er wordt o.a. gevraagd naar het rijschoolnummer: 5348a1

Als je hier alle stappen doorlopen hebt, heb je ons gemachtigd.

Mocht het niet lukken om ons te machtigen, bel dan de klantenservice van het CBR, te bereiken op 0900-0210

 

LET OP: HET IS NIET NODIG OM ONS TE BELLEN OVER JOUW EXAMEN. WANNEER JOUW GELD OP ONZE REKENING STAAT BELLEN WIJ JOU ZSM!

 

-Hoe lang is ongeveer de wachttijd voor het praktijkexamen?

 

Dit verschilt per periode. Gemiddelde wachttijd is 3weken. Soms kan je binnen 1 week al terecht, en soms pas na 6 weken. Wij reserveren in het systeem van het CBR en hebben hier totaal geen invloed op.

Mocht je vragen hebben over wachttijden etc bel dan de klantenservice van het CBR, te bereiken op: 0900-0210.